sunnuntai 21. elokuuta 2011

Olipas taas viikonloppu! :D

Perjantaina siis host siskon ylläytsläksiäiset onnistu loistavasti, puol kymmenen aikoihin tänne pölähti kolme kidnappaajaa jotka sito huivin Franin silmille, kolisteli kattilankansia ja kanto yllätyksen kohteen autoon. Juhlapaikalle päästiin mukavasti jonkun verran yli viis henkilöö 5 paikkasessa autossa ja siellä ohjattiin edelleen hämmästyny ja huppupäinen Fran alakertaan, missä kaikki oli oottamassa. Huudetiin yllätyyyyyys!! ja eiku kemut käyntiin :) Oli kyllä kiva ilta, ihania ihmisiä, hyvää musaa ja tanssimista!

Lauantaina sain taas itteni raahattua juoksulenkille ja oli kyllä tosi lämmin! Pelkäsinet tulis kylmä shorseissa ja hupparissa mut ei kyllä kylmästä ollu tietookaa :) Illalla Pipen kanssa yhen meijän koululaisen synttärikemuihin, missä en oikeen tuntunu sopivani porukkaan. Suurin osa naamoista oli kyllä tuttuja, mutta en ollu ikinä ees jutellu niitten kaa. Juhlafiilis ei muutenkaa ollu hirveen korkeella joten alkuillasta vaa kökötin kuuntelemassa muiden pälätystä. Myöhemmin otin kumminki itteeni niskasta kiinni ja käskin porukoide rupee puhuu mulle espanjaa ja iloseks yllätyksekseni ymmärsin melkeen kaiken!! Ne puhu kyl hitaasti ja yksinkertasesti mut kumminki :) Siitä lähti sitte fiilis nousuun ja lopun kaiken oli tosi kiva ilta!

Tänään sitte nukuttiki aika pitkään ja heräsin siihe ku Fran tuli kutsuun lounaalle :D ..eli noin klo 2.. Hyvää oli ruoka ja siitä lähtien oonki sitte lähinnä dataillu ja lagaillu, saa nähä saanko itteeni tänään ulos ollenkaan. Espanjaa vois vaikkapa vähän opiskella tässä vielä illalla, ja huomenna sitte taas kouluun! :)

1 kommentti:

  1. Just noin; kun ihmiset tietää puhua sulle vähän hitaammin, opit nopeammin ja kohta puhut itsekkin (ensin hitaammin ja sitten nopeammin).

    VastaaPoista