torstai 18. elokuuta 2011

Housut repes XD

(kirjotin tän tekstin eilen mut bloggeri ei suostunu julkaseen.. nyt en jaksa muutella tekstii eli eilen, tänään yms sanat kusee.. mut yrittäkääpäs ymmärtää ees jotain! :D) 
..näin pääsi käymään voimistelutreeneissä eilen! :D  ..olin ilmeisesti liian notkea housuilleni ku tosta sisäreiden saumasta kuulu raks :P No, eipä siinä mitää, uudet pöksyt jalkaan vaa ja treenit jatkuu.. Oli kyllä samaan aikaan tosi nolo ja tosi huvittava tilanne :’DD Niin eli kävin eilen siellä näitten koulun voimistelutreeneissä kokeilemassa mut oon niin tottunu rytmiseen voimisteluun ettei toi noitten juttu oikeen iskeny.. Saa nyt nähä meenkö ens viikol uudestaa vai en :) Taidan koittaa ettii jonkun kivan tanssikoulun mis vois treenaa, ja sitte käyn lisäks tuolla merenrannassa juoksentelemassa.
Tänään oli koulussa poikien futismatsi luokkien välillä ja me hävittiin :( Mut oli kyllä tiukka peli ja mahtava tunnelma! Chileläiset tosiaan eläytyy siihen peliin, myös joka ikinen katsoja :D Kivaa oli, lopputulos ei vaa miellyttäny.. Ens kerralla paremmin!
Meijän luokanvalvojalla oli eilen synttärit nii joku oli leiponu sille kakun ja ku se astu luokkaan nii laulettiin sille synttärilaulu ja otettiin paljon kuvia! :)
Enkun tunnilla oli tänään mun vuoro pitää esitelmä. En kyl tiiä ees et arvioitiiks tota mun omaa ollenkaa, mut oli kiva päästä kertoon Suomesta ja muistuttaan et meillä ei oo jääkarhuja kävelemässä kadulla ja että Joulupukki on ehdottomasti SUOMESTA!! Ja totta kai piti kans mainita lätkän maailmanmestaruus :D Porukka oli kiinnostunutta ja tykkäs, vaikkei esityksen valmistelemiseen jäänykkää mitenkää ruhtinaallisesti aikaa erään skypepuhelun takii.. Itse asiassa tungin vaa kuvii PowerPointtiin illal ja improsin melkee koko esityksen siel luokan edes :P Mut olipahan helppo aihe nii juttua riitti :)
Juttelin siis eilen Bellan kaa skypessä, oli ihana purkaa vähä juttuja suomeks! Mun ja Bellan välillä on kaiken lisäks vaa tunti aikaeroo nii siitkää ei tuu isoo ongelma. Eikä tullu ollenkaa haikee fiilis niinku rotarysedät on pelotellu, oli vaa tosi kiva kuulla että miten siellä Missourin päässä sujuu :) Ollaan samassa tilanteessa ja käydään samoja juttuja läpi. Eri juttu ois sitte tietty jos hirveen usein juttelis Suomeen, se ei välttist olis kovin hyvä.. Mut kyl sielt pohjolastaki pitää pari parasta kaverii saada langoille tässä jossain vaiheessa! :) Ja yks Saksasta<3
Tääl on tää poskipusutapa, mist mun oli itse asias tarkotus kirjottaa jo aikasemmin! Must se on tosi ihana, yks poskipusu aina ku tavataan ja aina ku erotaan. Tulee sellanen olo et on tervetullu porukkaan :) Tosin joskus se aiheuttaa mulle viel ongelmii, esim isoissa kemuissa en aina oikeen tiiä et ketkä kaikki mun pitäs pussailla läpi, ku jos käy läpi kaikki nii siinhä menee koko ilta :D Mut ihana tapa joka tapauksessa!
(Kuuntelen iTunesist musaa random järjestyksessä ja nyt soi - Gotta Serve Somebody, iskä, tuut mieleen tästä<3 :)  )
Edellispäivänä eli maanantaina ei siis ollu kouluu, en tiiä miks, mut en valittanu :D ..koska sehän tarkotti sitä että lähetään ulos! Fran halus viettää illan sen Santiagosta tulleitten kavereiden kaa, jotka mäkin näin pikasesti. Yks jätkä siin porukas ei puhunu YHTÄÄN enkkuu, mut hetken päästä huomasin että, hei, mähän melkeen keskustelen espanjaks!! ßhuom, MELKEEN :P Ilmeisesti kumminki onnistuin antamaan iha mukavan kuvan ittestäni ku tää jätkä sitte yhes vaihees tokasi kaverillen et ’muy sympatica!’ :) Mutta siis, Fran jäi illaks niitten kaa mut mä päätin mielummin lähtee ulos koulututtujen kans ku tunnen ne paljon paremmin. Sinä iltana/yönä tutustuin paljon paremmin toho naapuris asuvaan jätkään, Pipaan, joka on Franin bestis. Se on tajuttoman mukava ja hauska! Voisin kuvitella et siit varmaan tulee mulle tosi hyvä ystävä :) Kemut oli pienehköt mut porukka oli mukavaa ja sain taas pari uutta kivaa tuttua.
Maanantaina ei sitte tapahtunu hirveesti muuta ku nukkumista. Tai no, mun oli tarkotus lähtee tanskalaisen vaihtarin Simonen kaa shoppaileen, mut matkassa oli vähän mutkia ja lopun kaiken eksyin yksin ilman toimivaa puhelinta Viñan keskustaan..  Ei tosin ollu mikään vakava eksyminen kyseessä, siihen vaa tuhraantu sen verran aikaa et Simone oli jo kyllästyny oottaan mua ja oli lähteny kotiin ku en voinu soittaa sille ja kertoo et oon tulossa.. Toivotaan et enskerralla sitte osuu nappiin! Tai ainakin lähemmäs..  No, ostarille siis kumminki pääsin lopun kaiken mut yksin shoppailu ei kiinnostanu joten tulin takas kotiin. Oli niin sanotusti erittäin turha reissu :D
Tän kielen kanssa kyl tunteet ailahtelee aika paljon, välillä oon ihan epätoivon partaalla: ’awöaaäociconhbvääää, en ikinä opi tätä kieltä tää on pelkkää pälätystä eikä tästä ymmärtäis erkkikään yhtään mitään ja kaikki varmaa aattelen et oon ihan tylsä ku en sano mitää½!”#¤%&/=?`!”#¤!!!!’ Ja sitte kahen sekunnin päästä suurin piirtein hypin kattoon ku oon niin innoissani et oon osannu kysyy bussikuskilta ymmärrettävästi espanjaks et meneenks tää bussi sinne ja sinne.. :D Pitää siis vaan yrittää aukoa nokkaansa entistäkin enemmän, kyllä tää tästä pikkuhiljaa :)
Huomenna on taas mielenosotus tän Chilen koulutussysteemin takia.. Koulutunnit kumminkin kuulemma pidetään, mut rangaistuksia ei jaeta jos ei pääse kouluun. Pitkään nukkuminen kyl kieltämättä houkuttais, mut taidampa silti nousta aamulla kouluun. Torstaisin on nimittäin liikkaa ja siellä me harjotellaan sitä pääsiäissaaren tanssia. Ilmottauduin jo esitykseenki eli ehkä ois kohteliasta olla paikalla harkoissa :) Ja kaiken lisäks se on tosi kivaa! Perjantaina sitte ei vissiin oo normaalii kouluu ollenkaa ku mennään keräämään rahaa jollekki järjestölle, joka tukee syövän kanssa elävien lasten ja niiden perheiden elämää. Tärkee asia, mielelläni meen mukaan tekemään hyvää :)
Ja sitte perjantai iltana Franin ylläriläksärit!<33 Ihanaa, taas jotain mitä odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti