keskiviikko 31. elokuuta 2011

Niin ne fiilikset vaihtelee..

Muutama päivä sitte ku kirjotin ton edellisen postauksen nii olin oikeesti tosi tylsistyny ja masentunu ja blaablaah, kaikki oli nii tylsää.. Mut nyt on taas ihan eri fiilis! Tulin just koulusta kotiin ja aurinko paistaa ja pärjäs hyvin topilla ja farkuilla ja linnut laulaa ja elämä hymyilee ja iPodilta löyty hyvää musaa :) Teki melkeen mieli hypellä toi ylämäki bussipysäkiltä kotiin, niin hyvä fiilis on! :D

Maanantaina siis normisti kouluun, missä oli ihan normaalia sinänsä, koitan vaa olla koko ajan enemmän sosiaalinen.. Mut voitte uskoo ettei oo helppo olla sosiaalinen jos ei osaa puhua!! Koulun jälkeen mentiin Lucianon kaa syömään ('vaihteeks' Subwayhin..:D) ja sitte rannalle. Aina jaksan nauraa tolle, mikä talvi tää muka on jos voi mennä rannalle häh??! Farkut ja kevyt villapaita oli päällä mut sillee ei ollu yhtää kylmä :) Sitte menin ostarille shoppaileen ku tarttin vaatteita voimisteluun ja tanssiin, ja mukaan tarttu kans farkut, toppi ja villatakki.. Shoppailemaan meneminen sinällään ei oo yhtään ihmeellistä, mut ihmeellistä on se, et mä handlasin kaiken iha yksin espanjaks!!!! Tuli kyllä aika voittajafiilis ku oli pitäny kysyy tietä, eri kokoo vaatteist ymsms! :)

Tiistaina elikkä eilen oli pitkä ja puuduttava päivä koulussa neljään asti. Mun vieruskaverin piti lähtee jonnekkin jo aamupäivällä, joten niin tuttua ja turvallista jutteluseuraa ei enää ollu. Päätin sitte ottaa itteeni niskasta kiinni ja onnistuinkin aika mukavasti sosialisoitumaan (<--noinko se sanotaan??) ja loppupäivän aikana tulin pikkiriikkisen läheisemmäks muittenki luokkalaisten kans ku juteltiin ja pelleiltiin ja yritin laskee matikkaa espanjaks! :D Koulun jälkeen Lorna (sisko) tuli hakemaan mua, Josefaa (Lornan tyttö) ja Diegoa (mun veljen Manuelin poika) koulusta ja kiidätti mut pikavauhtia sinne voimistelumestaan. Treeneissä ei eilen ollu mun ikäsiä tyttöjä ollenkaan ku ne oli treenaamassa jotain koreografiaa koulun juhlaan, mutta opetin niitä pienempiä ja treenasin ittekseni. Oli kyllä ihanaa päästä treenaan rytmistä voimisteluu pitkästä aikaa :) Siellä tapasin kans yhen 16 vuotiaan tytön joka vaikutti tosi kivalta ja on kuulemma sielä treenaamassa aina normaalisti. Extraplussa siitä et se oli tänä vuonna vaihdossa jenkeissä, joten puhuu englantia ja tajuu kuinka idiootiks välillä tunnen itteni täällä uuden kulttuurin keskellä.. Treenejen jälkeen meijän oli tarkotus tavata ostarilla tanskalaisen vaihtarin Simonen kanssa, mut meni taas aikataulut ristiin eikä löydetty toisiamme:(. Puhelin kyllä pitää saada toimimaan mahd. pian nii vältytään näiltä tilanteilta!

Tänään taas normii koulussa, paitsi et sanakirjan avustuksel onnistuin laskeen muutaman niist matikan laskuista :) Ärsyttävää ku joskus ymmärrän et mun luokkakaverit puhuu must jotai, mut en ymmärrä et mitä!! ..pitää tosissaan rupee opiskeleen tätä espanjaa, ties mitä salajuonia ne punoo :D Nanny tarjoili taas heti ruoan ku tulin kotiin, jotain jonka nimi on 'lenteha' (en kyl oo kirjotusasusta ollenkaa varma..) Siinä oli ainaki papuja ja päälle laitettiin juustoa, mut lopusta en tiiä. Hyvää oli joka tapauksessa! :) Tuntuu kyllä vieläki hassulta tää nannyjuttu, ku se tarjoilee ruoan, petaa sängyn jne.. menee hetki tottua.

Nyt lähen lenkille, moro! :)

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä Maria!
    T: Senja :))

    VastaaPoista
  2. Moi Maria!
    Luin susta KaunisGranista ja tulin heti kattomaan sun blogin:) en ookaan kuullu susta pitkään aikaan mitään, ja olin ihan hämmästyny ku luin et oot Chilessä:D meil on Ressus nyt yks chileläinen Pasqual, tosi mukavan olonen, niinku varmasti ihmiset siellä on!
    Wow siel on varmasti tosi hienoo ja ihanaa, oon kateellinen ku saat olla lämpimässä:D ootko nykyään granin lukiossa?
    Eipä mulla muuta, rupeen varmaanki seuraa sun blogias ni tiiän miten siellä päin menee:)

    Terkuin,
    Sofia J. (sun vanha yläastekaveri:)

    VastaaPoista
  3. Maria, se juttu KaunisGranissa oli tosi kiva, ja tiivisti hienosti sun tähän saakka koetun. Jos et tiedä, niin siinä oli susta tietoruutu, että olet Kauniaisten lukiosta - sen voisi seuraavassa numerossa korjata. (siinä oli myös ruotsinkielinen lyhennelmä sun jutusta).
    Sofia, pyydäpä Pasqualia laulamaan ja soittamaan kitaraa - hän on myös aivan uskomaton muusikko, kuulimme häntä muutama viikko sitten.

    VastaaPoista