keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Väsyttää..

Täällä oloaikana mua on väsyttäny koko ajan, eikä auta vaikka nukkuisin vaikka kuinka, aina tulee väsymys nopeesti takasin. Varmasti johtuu kaikesta uudesta ja ennen kaikkee uudesta kielestä, mut nyt se rupee pikkuhiljaa jo ärsyttämään.. Nytkin mun pitäin itse asiassa olla tanssitunnilla, mut oon vaan yksinkertasesti niin poikki et oli pakko skipata tänään.

Täällä on ollu paljon protesteja johtuen yliopiston maksullisuus vs ei maksullisuus asiasta. Melkeen joka viikko nyt ainaki reilun kuukauden ajan on ollu yks ja tällä viikolla kaks. Niissä on se hyvä puoli et pääsee koulusta aikasemmin eikä tartte pitää koulupukua, mut aika suurta tuhoo ne kyl aiheuttaa, ainaki sen mukaa mitä oon telkkarista katellu. Ja joskus jos sattuu väärään paikkaan väärään aikaan nii saattaa joutua alueelle mis on kyynelkaasua ja se sattuu, ei kiva :/

..pitääpäs kaivaa oikeen päiväkirja esille ja kattoo et mitä sitä on oikee tullu tehtyä täs lähiaikoina.. Taitaa olla reikiä päässä ku ei oikee muistu :D

Joo, ainaki yks päivä viikonloppuna lähettii luokan tyttöporukan kans ulos. Katottiin eka Chile- Arigentiina futismatsii mut siin vaihees ku tulostaulu näytti 4-1 Argentinalle nii päätettii et ei aijota kattoo loppuun :D Mentii sitte syömään pitsaa, mikä jälkee oli tarkotus lähtee tanssimaan. Lopun kaiken ei kuitenkaa päädytty muualle ku mäkkäriin syömään jätskiä ja juttelemaan brittituristeille.. Noh, iha jees ilta kumminki :)

Näil on tosi paljon kokeita koko ajan joten viikolla mul ei oo hirveen paljoo tekemistä ku kaikki opiskelee. Nään kuitenki muita vaihtareita ja käyn siellä tanssitunneilla, jotka on toooooosi ihania! Taas on koreografia tekeillä johonki tanssitapahtuman avajaisiin:)

Yks päivä täällä oli sellanen 'tuhat rumpua' niminen festivaalijuttu, johon osallisuttiin ton tanssiryhmän kans afro koreografialla. Tunnelma oli aivan mahtava ja paikalla oli varmasti enemmänkin kun tuhat rumpua :D Tanssittiin kulkueen mukana ja matka oli pitkä, mut rumpujen soitto ei lakannu eikä tunnelma laskenu milliäkään koko aikana. Päivä oli tosi kuuma ja meillä oli muutama 'huoltomies' jotka aina kanto meille täytettyjä vesipulloja. Mut iso osa siitä vedestä kyl itse asias meni siihe ku ne heitteli sitä meijän päälle, ja tuli ihan tarpeeseen kyllä, muuten oltais varmaan kaikki läkähdytty kuumuuteen. Upee päivä oli vaikka illalla särkiki jalkoja aika mukavasti! Lähtisin uudestaan millon tahansa :)



Ton mun siskon tytön Josefan kans oon tullu paljo läheisemmäks nyt viimeaikoina! Se on tosi ihana ekaluokkalainen ja sen kanssa höpötellessä oppii paljon kieltä :) Aika hölmö se kyllä on, mutta ihanalla tavalla. Ja kaunis (paitsi et nyt silt puuttuu kaks hammasta..)! Menee malliks johonki joulukuvastoon :) ...Kasvovärit tuottaa täällä suurta huvia päivittäin, niinkun kuvasta näkyy :D




Yks päivä nähtiin kaikki Viñan lähettyvillä asustelevat vaihtaritytöt yhen niistä kotona ja oli ihana jakaa ajatuksia! Perheen tyttö opetti meille kans vatsatanssia mikä oli tosi hauskaa, ja hetken päästä tajusin et hetkinen, olohuonehan on täynnä tanssivia sukulaisia taaperoista isoäitiin! Tätä ei kyllä tapahu siellä kotisuomessa, ihanan spontaania!

Tääl on nyt jo ollu monena päivänä nii lämmin et on voinu menä rannalle<3 Ja oon kuvaillu paljon graffiteja, ku ne on nii mageita ja täällä niitä riittää! Tässä fiilistelykuvia :)




terkkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti